Tekniikkasukellus- ja luolakurssit
Kirjoita alaotsikko tähän

PADI:n kurssien lisäksi tarjoamme ProTecin tekniikkasukelluskursseja ja luolakursseja. Alla näet ProTecin kurssivalikoiman.

PADI DSAT Gas Blender

Blender-kurssi 280€

Tällä teoriakurssilla opit tekemään nitrox- ja trimix- kaasuseoksia itse ja käsittelemään räjähdysherkkää happea oikeaoppisesti. Sen jälkeen olet oikeutettu tekemään sekoittamaan kaasuja itsellesi ja muille sukeltajille.


Kuva: Jari Vitikkala

 PADI Tec 40 (400€), Tec 45 (350€) ja Tec 50 (450€ sis. helium)

Tekniikkasukelluskurssit

PADIn laaja tekniikkakurssien kirjo löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Ensimmäinen tekniikkasukelluskurssi on Tec 40, jossa opitaan kahdennetun hengitysjärjestelmän käyttö ja tekniikkasukelluksen dekompressiopysähdysten perusteet. Osallistuaksesi sinun tulee olla luokitettu AOWD-, Nitrox- ja Deep Diver-sukeltaja (molemmista erikoisalueista yli 10 sukellusta), 18-vuotias ja 30 logattua sukellusta.

Kuva: Jari Vitikkala

PADI Tec Trimix

Trimix 65 (normoxic) 500€

Trimix Diver (hypoxic) 1150€

Molempien kurssien lähtötasovaatimuksena Tec 50, 18-vuoden ikä sekä voimassaoleva lääkärintodistus. Trimix 65 lähtötaso 100 logattua sukellusta ja Trimix Diver 150 sukellusta.

Kuva: Jari Vitikkala

ProTec/PADI Cavern

Onkalosukelluskurssi 450€

Cavern on sukeltajan ensiaskel luoliin. Cavern-alueeksi luokitellaan sellainen onkalo, johon näkyy päivänvaloa ja johon sukelletaan enintään niin syvälle, että etäisyys pintaan on 50m. Tällä haastavalla kurssilla vaaditaan kahdennettu hengitysjärjestelmä. Harjoittelemme mm. reelin käyttöä, simuloituja ongelmatilanteita luolassa sekä tekniikkasukellusvarusteiden täydellistä hallintaa.

Kurssiin kuuluu teoriaosuus, allasharjoituksia ja 4 avovesisukellusta.

ProTec Intro to Cave

Luolasukelluksen peruskurssi 350€

Intro to Cavella maksimisyvyys on 30m, sukellamme kolmasosasäännöillä (ilman stagesäiliöitä) ja harjoittelemme ahtaumien läpi sukeltamista sekä mm. parin tai linen katoamistilanteita.

Kurssiin kuuluu teoriaosuus, allasharjoituksia ja 4 avovesisukellusta.

ProTec Full Cave

Luolasukelluksen jatkokurssi 350€

Tällä kurssilla oppilas oppii itse vetämään luolasukelluksia ja syvyysraja on 40m. Sukellamme jälleen kolmasosasäännöillä, mutta stagesäiliöitä saa olla nyt mukana. Opimme tekemään circuit- ja traverse-sukelluksia ja harjoittelemme yhä vaativampia simuloituja ongelmatilanteita.

Kurssiin kuuluu teoriaosuus, allasharjoituksia ja 4 avovesisukellusta.