Kurssit
Täältä löydät kokeilujen ja kurssien tarkemmat kuvaukset sekä hinnat. Tarjoamme PADI-kursseja ja tekniikkasukelluksen puolella myös Protecin kursseja. Allassukellukset tehdään Tampereella Kalevan uimahallissa. Avovesisukellukset tehdään lähikohteissa, kuten Kaukajärvessä tai Näsijärvessä. Ota meihin yhteyttä ja varaa paikkasi kurssille!

PADI-kurssit tarjoavat sinulle mielenkiintoisen matkan sukelluksen maailmaan. Järjestämme erilaisia sukelluskursseja niin aloittelijoille kuin asiantuntijoillekin. Voit aloittaa käymällä Discover Scuba Diving-sukelluskokeilun tai ilmoittautua saman tien PADI OWD-kurssille, joka luokittaa sinut sukeltajaksi. Seikkailusi jatkuu PADI Specialty- ja Advanced Open Water Diver-kurssien kautta yhä huikeampiin kokemuksiin!

 

PADI Discover Scuba Diving

Sukelluskokeilu altaassa 50€

Sukelluskokeilu avovedessä 120€

Oletko aina pohtinut, miltä tuntuisi hengittää veden alla? Tule kokeilemaan! Sukelluskokeilussa pääset testaamaan sukeltamista ja sukellusvarusteita turvallisesti allasolosuhteissa kouluttajiemme kanssa, ja kokeilusta on mainio tilaisuus jatkaa peruskurssille!


 

PADI Open Water Diver

Laitesukelluksen peruskurssi 470€

Kuivapuvulla 590€

Yksityisopetuksena 650€

Tämän kurssin käytyäsi olet luokitettu sukeltamaan 18 metrin syvyyteen! Kurssi koostuu teoriaosuuksista, teoriakokeesta, allassukelluksista ja neljästä avovesisukelluksesta. Kurssihintaan sisältyy oppimateriaali, vuokravarusteet, sisäänpääsymaksut uimahalliin sekä ammattitaitoisten kouluttajiemme ohjaus läpi kurssin. Huom. kuljetukset sukelluspaikoille eivät sisälly hintaan.

Siirtopaperikurssi 300€

Jos haluat aloittaa sukellusharrastuksesi Suomessa suomeksi, mutta sinulla on jo reissu tiedossa, voit käydä siirtopaperikurssin. Tällöin suoritat teoriaosuuden ja allasharjoitteet Suomessa ja jatkat avovesisukellukset lomakohteessasi.

Kuva: Markku Rintala

Kuva: Markku Rintala

PADI Advanced Open Water Diver Course

Sukelluksen jatkokurssi 320€

AOWD-kurssin tarkoitus on tutustuttaa sinut erilaisten erikoiskurssien aiheisiin. Kurssiin kuuluu 5 sukellusta, joista kahden aihe on ennalta määrätty: vedenalainen suunnistus ja syväsukellus. Kolme aihetta saat siis valita laajasta valikoimasta itse! AOWD-kurssi luokittaa sinut sukeltamaan 30m syvyyteen.

PADI Scuba Review

Kertauskurssi (pelkät allasharjoitteet) 90€

Kertauskurssi (pelkät allasharjoitteet kuivapuvulla) 110€

Kertauskurssi (sis. kertauskirjan) 100€

Jos viimeisestä sukelluksestasi on kulunut yli 6 kuukautta, suositellaan kertauskurssia, ennen kuin palaat harrastuksesi pariin. Kertauskurssilla kerrataan peruskurssin taidot ja varusteiden kokoaminen sekä sukellusteoriaa.

Kuva: Markku Rintala

Kuva: Alberto Turi

PADI Snorkeling Course

Snorklauskurssi (sis. lainavarusteet) 85€

Opi perusvälineiden käyttö ja tehokkaat uintitekniikat esimerkiksi lomareissun snorklailuja varten! Kurssilla käymme läpi maskin tyhjennystä, räpylöintiä, korvien paineen tasausta, snorkkelin tyhjennystä ja paljon muuta kahden tunnin allaskerralla.

Kuva: Jari Vitikkala

PADI Discover Local Diving

Opastettu paikallissukellus (sis. varusteet märkäpuvulla) 80€

Jos sinä (tai esim. ystäväsi ulkomailta) haluatte tutustua Tampereen alueen sukeltamiseen oppaan ohjauksen alla, siihen on mahdollisuus Sukeltamolla. Hinta ei sisällä kuljetuksia sukelluspaikalle.

Kuva: Markku Rintala

PADI Rescue Diver

Pelastussukeltajakurssi 350€

Tämä kurssi on yksi vaativimmista virkistyssukelluskursseistamme, mutta myös yksi antoisimmista. Rescue Diver-kurssilla opit elävien pelastusdemonstaatioiden kautta, miten toimia sukeltajan stressi- ja hätätilanteissa. Rescue Diver-kurssi on myös pakollinen kurssi, jos aiot suorittaa PADI Divemaster-kurssin.